Online dating tips

Haal veel meer uit je lidmaatschap. Leer succesvol online te daten met onze tips en adviezen.

 

Helaas krijg je niet automatisch meer reacties van andere leden. Net zoals in het echte leven, zul je ook online je best moeten doen om op te vallen. Besteed veel tijd en aandacht aan jouw profiel. Plaats een foto waarop je duidelijk te zien bent en geef een korte maar duidelijke omschrijving van jezelf. Vergeet ook niet aan te geven waar je naar op zoek bent. Ben je op zoek naar een serieuze relatie? Of naar een date? Geef ook aan wat je in iemand anders zoekt.

Load More


Een vraag die ons vaak wordt gesteld is: Hoe schrijf ik een contactverzoek? Probeer het persoonlijk te maken. Wees geïnteresseerd in een ander. Stel 1 hooguit 2 vragen. Een kort bericht is beter dan een lang verhaal. Kies ook een leuke, grappige aanhef en laat weten waarom je juist hem/haar beter wilt leren kennen.

Load More

Het is verstandig om niet te lang te wachten met jullie eerste afspraak. Online elkaar leren kennen is natuurlijk prima, maar in het echt leer je elkaar het beste kennen. Stuur over en weer een paar berichtjes en als je het idee hebt dat jullie een goede match zijn, dan stel je gewoon voor om elkaar eens live te ontmoeten.

Load More