Waarom vrijgezel zijn ook zo zijn voordelen heeft

Waarom vrijgezel zijn ook zo zijn voordelen heeft

Ben je vrijgezel en wanhopig op zoek naar de liefde? Of vind je het stiekem wel fijn om de eerstkomende tijd single te blijven? Zo’n slecht idee is dat niet. Want vrijgezel zijn heeft ook zijn voordelen. Uiteraard is een relatie hebben ook fijn, maar als vrijgezel ben je vrij om te gaan en staan wanneer je maar wilt. Leve de vrijheid dus 🙂 Hieronder lees je nog 3 andere voordelen van vrijgezel zijn.

1. Vrijgezellen zijn gezonder en fitter dan partners

Het is misschien een beetje te ver gezocht, maar je wilt als vrijgezel extra goed voor de dag komen voor het andere geslacht. Singles besteden automatisch meer aandacht aan diëten, sporten en het uiterlijk. Mensen die al een tijdje in een relatie zitten, die blijken na verloop van tijd bepaalde goede gewoonten te verwaarlozen.

2. Singles hebben een socialer leven

Hoe kan je een socialer leven hebben dan stelletjes als single? Klinkt dat niet tegenstrijdig? Nee hoor. Want singles blijken veel vaker de deur uit te gaan dan mensen die een relatie hebben. Ze ontmoeten vaker nieuwe mensen en bezoeken meer evenementen en feesten.

3. Betere nachtrust…

Oké, je slaapt misschien wel vrijwel altijd in je eentje maar je hebt dan ook geen last van het gesnurk en gedraai van een bedpartner. Koppels slapen daarom minder goed dan singles.

Over de auteur

Hans@3 administrator